Tuinaanleg

Van binnen naar buiten

Ook in de winter.

Ook al is buiten ijskoud, buiten kunnen zitten met vrienden en familie blijft iets heel gezelligs. Zeker als je jezelf lekker op kunt warmen onder een overkapping. Met een paar dekentjes en een goede heater of mooie vuurkorf erbij, is het heerlijk vertoeven.

De ideale manier om in het koudere weer toch buiten te kunnen zitten, is door lekker op te warmen bij een heater. Heaters zijn er in verschillende soorten en maten. De meest gangbare heaters werken op elektriciteit of gas. Bij de laatste heeft u bijvoorbeeld de keuze uit lounge heaters en flame heaters. Het voordeel van gasheaters, is dat deze overal te plaatsen zijn. Of u nu op het balkon, in de tuin of op het terras wilt zitten: de gasheater werkt altijd. U heeft immers geen elektriciteit nodig!

Elektrische heaters zijn er in nog meer verschillende soorten en maten. Welke heater u moet kiezen hangt vooral af van de plek waar u de heater gaat gebruiken. Zit u ver van de heater vandaan? Moet de heater een groot oppervlak verwarmen of juist klein? Neem deze vragen mee in uw beslissing voor het soort elektrice heater. Een ding is zeker: beide soorten heaters zorgen voor een heerlijk behaaglijk gevoel bij het buitenzitten in de koudere maanden.

Vindt u een heater maar een hoop gedoe? Denk dan eens aan een leuke vuurkorf. Deze kunt u zelf maken, aanschaffen of laten maken door WTW. Bij het knapperige haardvuur wordt een avondje buiten zitten in de winter nog gezelliger!

Bent u op zoek naar meer advies over buiten zitten in de winter? Wilt u bijvoorbeeld een overkapping of vuurkorf laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *