Bij WTW Tuinaanleg & Onderhoud hebben we een creatieve manier van denken en houden we van aanpakken! BeBij WTW Tuinaanleg & Onderhoud hebben we een creatieve manier van denken en houden we van aanpakken! Ben jij iemand die het fijn vindt om samen te werken aan het onderhoud en de aanleg van tuinen met een team van ervaren hoveniers? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Bij WTW Tuinaanleg & Onderhoud verzorgen we elk aspect binnen een buitenomgeving: van de aanleg van nieuwe tuinen, bestrating, stijgers, erfafscheidingen en buitenverblijven tot het bemesten van tuinplanten en het verzorgen Bij WTW Tuinaanleg & Onderhoud verzorgen we elk aspect binnen een buitenomgeving: van de aanleg van nieuwe tuinen, bestrating, stijgers, erfafscheidingen en buitenverblijven tot het bemesten van tuinplanten en het verzorgen van bomen. Ook het onderhouden van diverse soorten buitenruimtes behoort uiteraard tot onze diensten. Dit alles doen wij met het beste materiaal. Wegens onze groei kunnen wij jouw hulp bij onze klussen in de buitenruimte goed gebruiken!

Wij zoeken iemand met:

Wij bieden jou: