ONDERHOUD & VERZORGING

Wij zijn overal op voorbereid,
zodat u dat ook bent!

ONDERHOUD & VERZORGING

Wij verzorgen het onderhoud van uw complete tuin!

Is uw tuin eenmaal helemaal naar uw zin aangelegd, dan wilt u hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Tuinonderhoud is daarbij essentieel. Zelfs een onderhoudsvrije tuin heeft zo nu en dan aandacht nodig.

U vindt het wellicht helemaal niet erg om zelf af en toe onkruid te verwijderen, maar besteedt het zwaardere onderhoudswerk – zoals het snoeien van de buxushaag, of de verzorging van bomen – misschien liever uit. Laat dat maar over aan WTW! Boomverzorging neemt tegenwoordig een belangrijke plek in als het gaat om tuinonderhoud. Bomen vormen immers een belangrijk onderdeel van onze leefomgeving, maar kunnen door de groei van hun takken ook makkelijk het zicht in uw tuin belemmeren. WTW is gespecialiseerd in boomverzorging, ook als het gaat om kwetsbare en oudere bomen.

Wij kunnen het onderhoud van uw complete tuin verzorgen. Bij het onderhoud van tuinen kunt u denken aan boomverzorging en bemesting, maar ook aan het winterklaar maken van uw tuin of de benodigde strooiwerkzaamheden. Voor dit laatste onderdeel kunt u een kijkje nemen bij WTW Gladheidsbestrijding: dé plek waar u alles kunt vinden over onze winter gerelateerde diensten. Wij zijn overal op voorbereid, zodat u dat ook bent! 

We helpen u kortom graag verder met onderstaande diensten: