Bij WTW Tuinaanleg & Onderhoud hebben we een creatieve manier van denken en houden we van aanpakken! Ben jij iemand die het fijn vindt om het hoveniersvak te leren binnen een team van ervaren hoveniers? Dan zouden we jou graag toevoegen aan ons team!

Bij WTW Tuinaanleg & Onderhoud verzorgen we elk aspect binnen een buitenomgeving: van de aanleg van nieuwe tuinen, bestrating, stijgers, erfafscheidingen en buitenverblijven tot het bemesten van tuinplanten en het verzorgen van bomen. Ook het onderhouden van diverse soorten buitenruimtes behoort uiteraard tot onze diensten. Er valt dus veel te leren! Ben jij op zoek naar een leuke werkplek waarbij je kennis over tuinaanleg en tuinonderhoud kunt opdoen en tegelijkertijd echt onderdeel bent van het team? Lees dan zeker verder!

Wij zoeken een leerling hovenier met:

Wij bieden jou: