UW COMPLETE TUIN VERZORGD DOOR WTW TUINEN

TUINAANLEG EN ONDERHOUD MET PASSIE & PROFESSIONALITEIT

WTW van dijk verzorgt alles in uw tuin. écht alles.

Een tuin is tegenwoordig zoveel meer dan een lap grond. Het is een plek waar natuur, recreatie en ontspanning samenkomen en die als verlengde dient van uw binnenruimte, zoals uw woning of kantoorpand. Bij WTW Tuinaanleg & Onderhoud bent u aan het juiste adres om alles uit uw tuin te halen wat erin zit. We verzorgen elk aspect binnen een buitenomgeving: van de aanleg van bestrating, erfafscheidingen en buitenverblijven tot het bemesten van tuinplanten en het verzorgen van bomen. U bedenkt het, wij voeren het uit.  Of u nu een complete metamorfose wilt of alleen u heg wilt laten snoeien, het kan allemaal bij WTW Tuinaanleg & onderhoud.

WTW Tuinaanleg & Onderhoud is tevens leverancier van verschillende tuin- en parkmachines én erkend dealer van Tuindeco: dé specialist op het gebied van duurzaam hout voor buitenruimtes en andere toebehoren. Voor particulieren én hoveniers. Via Tuindeco vind je de producten die je nodig hebt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

ONZE PROJECTEN

Tuinen waar we blij van worden

Wat we doen

Van aanleg tot onderhoud: WTW van Dijk verzorgt uw complete tuin!

Ontwerp & Aanleg

Een uitgedacht tuinontwerp vormt een goede basis voor uw tuin. Wij inventariseren uw wensen en gaan graag aan de slag met het ontwerp en de aanleg.

Buitenverblijven

Wij halen buiten graag naar binnen. Bijvoorbeeld met een mooie overkapping, fijne serre, of een complete buitenwoonkamer.

Speeltoestellen

Met opgroeiende kinderen is er niets fijner dan een veilige plek te hebben waar ze dagenlang kunnen spelen. Wij leveren hierin een op maat gemaakte oplossing.

Onderhoud & Verzorging

Na de aanleg van uw tuin is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Wij verzorgen dan ook graag diverse snoei- en onderhoudswerkzaamheden voor u.

Beschoeiing & Vlonders

Naast beschoeiingen verzorgen we ook de mooiste vlonders, steigers of damwanden. Wij maken daarbij alleen gebruik van duurzame houtsoorten.

Beregening

Natuurlijk kan een mooi aangelegde tuin niet zonder de juiste beregening. Met een goed irrigatiesysteem kunt u zo lang mogelijk genieten van uw tuin.

Grondwerk & Bestrating

Bestrating is een belangrijk onderdeel van uw tuin. Hiermee kunt u namelijk de gewenste lijnen creëren en kan de juiste vorm van uw tuin worden bepaald.

Erfscheiding

Erfafscheidingen zijn er in vele vormen en maten. Met diverse houtsoorten en vormen van beplanting kan eindeloos gevarieerd worden.

Tuin- en parkmachines

Ons diverse aanbod van tuin- en parkmachines helpt particulieren en hoveniers om het beste uit hun tuinen te halen.

Laatste nieuws

Volg ons op Facebook voor de laatste updates!